VC-esports live op televisie!

Met trots kunnen we jullie melden dat Vape-Company esports zich gekwalificeerd heeft voor het CS:GO Mijndomein Masters tornooi.

Vanaf 21 maart gaan 8 teams met elkaar de strijd aan in de Mijndomein Masters, dé Dutch Open Counter-Strike competitie. Dit gebeurt in de studio’s van Gamers First (Binck Base, Den Haag). Dit alles is live te volgen op Fox Sports en Twitch in het programma Inside Esports. Op 22 juni spelen 2 teams de finale tijdens GameDay in theater de Kampanje in Den Helder. Een evenement waar 10.000 jongeren worden aangetrokken met gaming en geënthousiasmeerd voor fysieke sport en (ICT-) techniek.

Sammy “B1GGSH0T” Van der Sype, vertelt enthousiast: “Het Mijndomein Masters tornooi is toe aan zijn tweede editie. We hebben heel hard moeten strijden om deze kwalificatie te behalen.  Nu mogen we als team gaan strijden voor een prijzenpot van €7500 in de studio’s van Gamers First (Den Haag). Dit alles is live te volgen op Fox sports en Twitch in het programma Inside Esports. We gaan er dus alles aan doen om hier een top resultaat neer te zetten”. Tijdens de kwalificaties heeft het team enkele spannende matches gehad. Enkele resultaten kan je onderaan dit artikel terugvinden.

Vape-Company, verdeler van elektronische sigaretten en CBD producten, besliste medio 2018 een eigen CS:GO team te starten.Younes Heymans (Zaakvoerder Vape-Company): “Het is fijn te merken dat onze investering in een eigen esport team, op korte termijn, reeds resultaten oplevert. We wensen hen een fantastisch tornooi toe en zullen ook samen met ons team supporteren voor hen. Indien Vape-Company esports er in slaagt de prijzenpot binnen te halen zullen we deze ook 100% herinvesteren in het team. Dit om hen te ondersteunen waar nodig en hen kansen te bieden die weinige andere teams reeds kregen. Onze lange termijn visie is dan ook dit project uit te breiden en esports in België te versterken”. 

Resultaten tijdens kwalificaties:

  • [vapecompany] – [hoever]: 15 – 15. 5de Overtime: 31-28.
  • [vapecompany] – [Asabie]: 16 – 7.
  • [vapecompany] – [Aetas]: 15 – 15. 2de Overtime: 22 – 19.

De tegenstanders:

  • Join The Force (NL)
  • Mcon (NL)
  • Defuse Kids (NL)
  • Wiseguys (NL)
  • Spawn eSport (BE)
  • REXO Gaming (NL)
  • Triple-Play esports (NL)

 

Voor meer over informatie over het tornooi: Klik hier
Live te volgen op twitch via: Klik hier